κουμπάκια και μπλιμπλίκια






Πήγα χτες μετά από πολλά χρόνια στις Σκάλες στο Θησείο. Τι ενδιαφέρον μαγαζί - έχουν κλέψει κινητά από 2 φίλους μου εκεί σε δύο διαφορετικά περιστατικά. Παλιά όμως αναγνώστη μου, τότε που τα κινητά ήταν παντόφλες κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά ("που είσαι;;;θα αργήσεις πολύ;;;" κλπ). Άρα δεν κατακρίνω τους κλέφτες - για δύο λόγους: 1) Μπορεί να ήταν ξυπόλητοι και να ήθελαν να ποδεθούν και 2) Έκλεψαν τους άλλους κι όχι εμένα. Στο σημείο αυτό να διευκρινίσω ότι πιστεύω ακράδαντα στο προαιώνιο και πανίσχυρο ιδανικό της φιλίας αλλά, αν είναι να κλέψουν κάποιον από το τραπέζι σου, ας είναι κάποιος άλλος κι όχι εσύ αναγνώστη. Για να μπορέσεις μετά να αποδείξεις πόσο φίλος του είσαι παρηγορώντας τον.


Τέλος πάντων, χτες δε μας έκλεψε κανείς, και ήταν ωραία. Γιατί ήμουν με δύο επιφανείς εκπροσώπους της γλυκιάς ζαχαρέικης συμμορίας και στην πορεία είδαμε και έναν τρίτο, ο οποίος αν και Κυριακή και μέρα του θεού κλπ δούλευε εκεί κοντά, εκμεταλλευόμενος τη λαχτάρα των νεοχίπηδων για νεοχίπικα κοσμήματα. Τα καλά ήρθαν μετά όμως - ο τζερεμές γνώρισε δόξες πρωτοφανείς στην ιστορία του γιατί στα τραπέζια του κάθισε ένας διάσημος dj...



πις, λαβ εντ γιούνιτυ


Και τι συγκίνηση, φίλε αναγνώστη, όταν ακούς από το διάσημο πλέον φίλο σου ότι το παιχνίδι με  τα συγκροτήματα που παίζατε παλιά στη Ζαχάρω τον ώθησε να ψάξει μουσικές που δεν ήξερε ακόμα καθότι πήγαινε σχολείο...[Παιχνίδι με συγκροτήματα: Επιλέγεται τυχαία ένα γράμμα της αγγλικής αλφαβήτου και οι δύο (πολυάριθμες) ομάδες λένε εναλλάξ συγκροτήματα ή σόλο καλλιτέχνες που το επίθετο τους αρχίζει από αυτό το γράμμα. Και ΟΧΙ Βασιλάκη, οι REM ΔΕΝ είναι στο "Α", κι ας προφέρονται Αρ Ι Εμ]. Επίσης παραλλαγές αυτού του παιχνιδιού έχουν υπάρξει με ταινίες, ηθοποιούς, ποδοσφαιρικές ομάδες αλλά ακόμα δεν έχει ξεπηδήσει από την παρέα ο νέος Μέσι ή ο νέος Ταραντίνο. Αλλά μικροί είμαστε ακόμα, προλαβαίνουμε. Εγώ θα πόνταρα στο Βαρώνο. Και για τα 2.


Αφού πρώτα κερδίσει στο επόμενο πανελλήνιο πρωτάθλημα ξυλορακέτας παραλίας.






Γατάκια που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι παίζουν ρακέτες 
καλύτερα από το Βαρώνο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου